Pricilla Motman

 

“De langste reis op aarde is de reis naar jezelf”

– Pricilla Motman –

 

 

Pricilla blaast haar voorouderlijke gebruiken nieuw leven in.

Zij komt uit een familie van volksgenezers die door middel van Alchemie door de eeuwen heen genezing hebben gebracht – op geestelijk, emotioneel, fysiek en spiritueel gebied.

Met haar manier van werken eert Pricilla meer dan 3.000 jaar oude inheemse volksgenezing welke in Zuid Amerika en Afrika zijn samengekomen. Hiermee zet zij de lijn van volksgenezers voort als traditionele fertiliteit/buik(masseuse) sound healing coach, transformational storyteller, herbalist, oprichtster van MAWUMB en Ayida buikmassages.

Pricilla leid je terug naar de herinneringen in je cellen, inheemse blauwdruk en de wijsheid en het leven dat in jou huist.

Preventie & Kruidengeneeskunde

Waarom MAWUMB preventie belangrijk vindt is omdat je met de kruiden de vitale kracht en het zelfhelend vermogen van het lichaam stimuleert.

Door je lichaam regelmatig te ontgiften middels kruiden en massages en andere vormen van lichaamswerk zoals

RA Sekhi en Smai Taui , krijgt je lichaam als geheel de gelegenheid om weer in balans te komen en te herstellen na bijvoorbeeld stressvolle periodes. Het toepassen van diverse kruidenremedies voorziet het lichaam bovendien ook van diverse vitaminen en mineralen.

Het gebruik van kruiden in genezing is net zo oud als de mensheid.

Mijn oma had dagelijks mensen over de vloer die zij hielp met haar kruiden preparaten. Pure kracht van planten, kruiden en bomen worden benut om de vitaliteit te bevorderen. De kruiden worden herkend door de cellen van het menselijk lichaam en zodanig gebruikt dat zij het lichaam zorgvuldig begeleiden naar de oorsprong van ons natuurlijke evenwicht.

Kruidengeneeskunde & Klachten

Met kruidengeneeskunde kunnen verschillende klachten en aandoeningen bij jong en oud, zowel chronische als acuut, hersteld en/of verbeterd worden, zoals slapeloosheid, menstruatieklachten, menopauze, overspanning, burnout, spijsverteringsklachten, diabetes, depressie, ADHD/ADD, artrose, osteoporose, huidklachten, degeneratieve aandoeningen enz.