Ayida buikmassage

De Ayida buikmassage brengt je weer terug naar je primaire natuurlijke ritme en opent de poort naar de wijsheid van je eigen lichaam!

Ayida is de oude wijze vrouw, mijn oma, die haar cultureel erfgoed heeft overgedragen aan de wijze vrouw die leeft in mij.

Het masseren van de buik op traditionele wijze werd gepraktiseerd door vroedvrouwen zoals mijn overgrootouders, tantes en oma.
 

Werkwijze

Intuïtief voel ik de sensaties van je lichaam  en vertaal deze om naar klanken en energie om op een diepere laag voorouderlijke/energetische koorden, trauma’ s en herinneringen in het lichaam aan te spreken  om hiermee het helingsproces op celniveau te bevorderen.

Het ontvangen van een buikmassage is misschien wel een van de intiemste massages. De buik is zo zacht, weerloos en verbonden met emotie, gezondheid, het diepste ik en sensualiteit. Een plek waar voeding en emoties worden verwerkt.

De mate van spanning van de buik heeft grote invloed op onze hele gezondheid en welzijn; fysiek, emotioneel en geestelijk. Spanning in de spijsverteringsorganen werkt direct door naar de daaromheen liggende spieren. Tijdens de massage begeleid ik de organen weer in de juiste positie voor optimale gezondheid en welzijn. Dit ter bevordering van de bloedsomloop, problemen en levensenergie in het lymfe-en zenuwstelsel en ter preventie van chronische ziekten, spanning en constipatie in het buikgebied.

 

Consult

Vooraf aan een fertiliteit massage boekt u een numerologie consult plaats via Yah Numbers. Ik stuur ik je een intake formulier per mail zodat ik een breder beeld krijg van wat er in jouw leven speelt en daar de massage op af kan stemmen. Het intake formulier mail je ondertekend terug.

Tijdens dit consult wordt er  een  overzicht in kaart gebracht van je levensloop naar aanleiding van je geboorte naam en  datum. Dit  geeft inzicht in je persoonlijke aspecten op verschillende lagen zoals je talententen, ontwikkelpunten, gezondheid, hartverlangen en de diepere aspecten van jezelf. Indien u geen nummerlogie consult wilt, dan boekt u alleen de intake bij MAWUMB twv €15 euro per 20 minuten.

*Minimaal 3 sessie aanbevolen

Let op! Als u bloedingen, spiraal, open wonden koorts of spiraal heeft dan mag ik de buik massage niet uitvoeren.

 

Voordelen van de Ayida buik massage

  • Vergroot fertiliteit en verbeterd de zaadkwaliteit.
  • Zuurstofrijk en vers bloed naar de je eierstokken, eileiders en baarmoeder.
  • Bij een onvervulde kinderwens kan de massage ondersteuning bieden in het acceptatie proces en je emoties leren omarmen in zachtheid. 
  • Bij baarmoeder gerelateerde problemen.  
  • Vermindert cystes en verklevingen.
  • Zeer effectief dus ook bij endometriose en PCOS , vleesbomen en myomen.
  • Ondersteunt je menstruatiecyclus en vermindert de klachten rondom je menstruatie, zoals stemmingswisselingen en hoofd-, rug- buikpijn en hevige bloedingen.
  • Energetische blokkades & seksuele koorden doorbereken en Trauma’s.
  • Verdiepen van je roeping en verbinden met je voorouders en je hogere zelf.
  • Hart en /baarmoeder connectie herstellen en herstel na de bevalling. 

Voorbereiding

Om je zo goed mogelijk voor te bereiden op de Buikmassage of Reiki sessie is het belangrijk om voorafgaand zo min mogelijk of licht te eten en makkelijk zittende kleding aan te trekken.

Na de sessie

Na een sessie en je kunt je, je erg moe en in de loop van de tijd kunnen er diverse emoties loskomen en verandering in je menstruatie cyclus optreden.  Het is belangrijk om voldoende te blijven drinken en uit te rusten.  

Hoeveel sessie's

Ayida buikmassage & basis buikmassages voor het hele gezin:  minimaal 3 sessies.

Rebalance massage: preventief 1 x per maand.

Postpartum massage: om de 2 weken naar voorkeur.

Reiki: afhankelijk van de aandoening  vanaf 6 sessies.