Fertiliteit traject

MEDISCH TRAJECT IUI, IVF OF ICSI

Wanneer je in een medisch traject zit om zwanger te worden, kan het gevoel van onmacht je overvallen. Teleurstellingen, verdriet en de pijn hebben zich vast gezeten het lichaam waardoor de stress toeneemt. Door de massage kun je weer leren te ontspannen en weer verbinden met je lijf en je baarmoeder. Dit zorgt ervoor dat je weer de regie kan herpakken en in je kracht komt te staan. Een fertiliteit massage is geen garantie voor zwangerschap, het verbeterd de kwaliteit van vruchtbaarheid.

 

Werkwijze

Ik masseer je buik, de baarmoeder, eierstokken en organen rondom je ribben.Door de massage worden alle gebieden beter doorbloed, waardoor je energie weer kan gaan stromen. Het kan zijn dat je baarmoeder niet in het midden ligt, maar gekanteld naar voren, achter en/of opzij. Door de massage komt de baarmoeder vaak weer in het midden, wat beter is voor je vruchtbaarheid en menstruatiecyclus. Doordat je eierstokken ook gemasseerd worden, verbetert de eicelkwaliteit. Bij een te lange cyclus, zal je merken dat de follikels sneller groeien, waardoor je cyclus meer regelmatig wordt. Ook je darmen spelen een belangrijke rol bij het zwanger worden. Je darmen en ontlasting vertellen je veel over de status van je lichaam. Daarom profiteren ook je darmen van deze massage.

 

Wanneer begin ik met de massages ?

De beste tijd om af te spreken is dan voor of na de menstruatie en tijdens de ovulatie. 

Ideaal is om deze gedurende drie opeenvolgende maanden te herhalen of tot zwangerschap optreedt. 

 

Geassisteerde vruchtbaarheidstrajecten
Zit jij in een geassisteerde vruchtbaarheidstraject zoals IVF, ICSI, IUI of embryotransfer?
Een vruchtbaarheidsmassage ondersteunt de behandeling, en is veilig om te ontvangen. Mijn aanbeveling is om een aantal massages te ontvangen vóórdat er met een medische behandeling gestart wordt. Eenmaal in het traject kunnen we nog steeds behandelen maar is het verstandig om even te overleggen.

 

Fertiliteitsmassage en embryotransfer
Een vruchtbaarbaarheid massage zorgt ervoor dat de doorbloeding van de baarmoeder wordt verhoogd en de ontspannende werking van de behandeling verlaagd ook de stress hormonen in het lichaam. Zo verhoog je de kansen op innesteling van het embryo. Mijn aanbeveling is om een aantal massages te ontvangen vóórdat er met een medische behandeling gestart wordt.  Wanneer je eenmaal aan het traject begonnen bent is het aan te bevelen af te spreken net voor de terugplaatsing.
Reserveer je plekje wel zo snel mogelijk!

 

Kosten: € 350 euro per 3 massages 

Let op! Als u bloedingen/Spiraal open wonden koorts of spiraal heeft dan mag ik de buik massage niet uitvoeren.

 

 

Mocht je na de 1e sessie zwanger zijn, dan geniet je na de bevalling van 2 pospartum massages, yoni steams sessies of 2 Rebalance massages. Mocht je na de 2e sessie zwanger zijn, dan geniet je na de bevalling van een Rebalance massage.