Yoni steam sessies

Moeder en dochter sessie

Via de voorraad eitjes in jouw eierstokken, heb jij als meisje een genetische verbinding met zowel je moeder als je oma. De verworvenheden, geluk, baten en lasten uit het leven van je voorouders en ouders vormen jouw erfgoed. Iedereen in je familie is met elkaar verbonden. Als de vader en moeder elkaar ontmoeten worden deze 2 familieculturen een. De gevoelens, ervaringen, normen en waarden en overtuigingen worden onderdeel van jouw DNA, cellulaire herinnering en je blauwdruk. Daar begint de reis in dit leven van jou uniek menszijn.

Wanneer trauma’s van jouw Voorouders niet zijn opgelost, blijven ze in de familie en in jouw leven naar boven komen totdat je ermee aan de slag gaat. Hierdoor kan jouw levensenergie niet volledig stromen omdat er een blokkade op ligt.

Tijdens deze sessie wil ik moeder en dochter de gelegenheid geven om licht te schijnen op eventuele blokkades in het hart, de baarmoeder en je persoonlijke reis.

Want door de vrouwen heelt de wereld dus ook onze zonen en onze de mannen.

 

Waarom stomen?

Het stomen verbind de vrouw met haar, intuïtie, lichaamwijsheid en de wijsheid die de kruiden bevatten en is een heilig moment om het vrouwelijk lichaam te vieren, waarderen en te koesteren. De vrouw baart vanuit haar schoot een nieuwe wereld. De staat waarin de baarmoeder verkeerd bepaald hoe die wereld eruit gaat zien.

En toch krijgen vele vrouwen dit niet mee als meisjes/vrouw er wordt ons niet geleerd over de Heiligheid van onze Baarmoeder.

In veel van de oude tradities wordt Yoni Steaming toegepast, in de Surinaamse cultuur wordt dit ook wel Faya Watra genoemd, wat letterlijk ” Heet Water” betekent. Een moment om als Vrouw, bewust met jouw Baarmoeder te verbinden en haar te reinigen van ongewenste energieën en blokkades.

In 2018 is dit steeds bekender geworden in het Westen en alles omtrend de punanie talks en steams zijn een ware trend  geworden. Voor mij is dit meer dan een trend namelijk een leefstijl, daarom wil ik vanuit de bron op deze manier ode en respect toekennen aan de voorouders, vroedrouwen, moeders en tantes, die deze eeuwenoude geneeswijzen in stand hebben gehouden zodat ik dit vanuit de bron en puurheid mag inspireren.

Individueel stomen 30 min €25

Maandelijkse abonnement inclusief  kruiden en de huur van de yoni stool vanaf €77 euro Per maand, 3 maanden of een half jaar. Vraag naar de voorwaarden ivm een fertiliteit traject of bij aandoeningen binnen de baarmoeder en zie prijslijst

*Dit abonnement is na de 2e maand Maandelijks opzegbaar en u betaald vooraf de huur een eenmalige borg van € 250 euro.

*Raadpleeg altijd uw arts vooraf het stomen en doe nooit een faya wartra als je bloedingen hebt, infecties/schimmels koorts of open wonden. Ook bij een spiraal wordt stomen afgeraden omdat dit kan verschuiven.

 

Voordelen van Faya Watra

De warmte van de stoom opent letterlijk je poriën waardoor de geneeskrachtige kruiden kunnen worden opgenomen door het weefsel van de vagina en de baarmoeder. Het effect hiervan is dat de bloedstroom in deze gebieden wordt verhoogd, het zuurstofgehalte toe neemt en de stofwisseling omhoog gaat.

Bevorderd de vruchtbaarheid

Verlicht menstruatie pijn

Bevorderd herstel na bevalling, miskraam of  verwijderde baarmoeder 

Ontgift

Ontspant lichaam en geest

Ondersteunt biij cystes en vleesbomen

Helpt bij bewustwording van je krachtbron

Reguleert hormonen